Over Sky High Lift

In 1986 is Sky High gestart met de ontwikkeling en bouw van compacte en robuuste knikgiek telescoophoogwerkers met werkhoogten tot 18 m. Deze hoogwerkers moesten getransporteerd kunnen worden met personen- of bestelwagens met een trekvermogen tot 3,5 ton. Sinds die tijd zijn er meer dan 3.500 aanhangwagens, zelfrijders  en hoogwerkers op lichte vrachtwagen of pick-up’s geproduceerd voor gebruik op een vaste ondergrond en zelfs op het spoor. Sky High investeert op dit moment in het doorontwikkelen van emissie vrije en geluidsarme hoogwerkers met een vergrote actie radius die een specifieke oplossing bieden aan de gebruiker.

Kwaliteit:

Sky High Lift produceert zijn hoogwerkers volledig in België en Nederland. De keuze voor hoofdzakelijk West-Europese A-merk bouwdelen, garandeert een lange levensduur. De staalbouw wordt in België geproduceerd wat samen met de gebruikte componenten in de Sky High hoogwerkers de consistentie van de kwaliteit waarborgt. Een meer lagen twee componenten coating zorgt voor een jaren lange bescherming tegen corrosie. Bedrijven kijken naar de Total Value of Ownership (TVO). Net dat is het voordeel van de unieke elektrische Sky High hoogwerkers: een correcte aankoopprijs, maar goedkoop in gebruik en onderhoud met een hoge restwaarde!

Veiligheid:

De gebruiker een veilige oplossing bieden voor zijn toepassing is de basis voor Sky High. Vanaf het ontwerp tot de afwerking wordt de veiligheid zonder meer ruim bemeten. Al onze hoogwerkers voldoen aan de Machinerichtlijn 2006/42/EG waarbij we gebruik maken van de NEN-EN 280.

Missie:

Sky High Lift designs, develops, produces and sells sustainable, safe innovative aerial work platforms for local and worldwide operating customers. Sky High's goal is to think along with the customer as a manufacturer and partner to offer specific solutions outside the standard range (self-propelled or trailer) up to 15-meter articulated boom telescopic boom lifts.

Bekijk ons assortiment